Bejelentés


Nyagyfalu zarándokhely


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Szűzanyánk, ments meg minket Szeplőtelen Szíved Szeretetlángja által! Áraszd Szeretetlángod kegyelmi hatását az egész emberiségre, most és halálunk óráján!

Szeretetláng rózsafüzér A Szeretetláng rózsafüzért imádkozását elsősorban a lelki megkötözöttség elleni küzdelemben javasoljuk, de bármi más alkalomból vagy egyszerűen a Szűzanya Szeplőtelen Szíve szándékára is bármikor imádkozható. Bevezetés: Isteni Megváltónk öt szent Sebe tiszteletére mélységes áhítattal egymás után ötször vetünk keresztet: Az Atya, A Fiú... Nagy(önálló) Szemekre: Szűz Mária Fájdalmas és Szeplőtelen Szent Szíve, könyörögj érettünk, kik hozzád menekülünk! Három kis szemre: 1.Istenem hiszek tebenned, mert végtelenül jó vagy! 2.Istenem, remélek Tebenned, mert végtelenül irgalmas vagy! 3.Istenem, szeretlek Téged, mert mindennél szeretetreméltóbb vagy! Tized: ( 5x): Szűz Mária...Szűzanyánk(10x)...Áraszd... Kis szemekre: Szűzanyánk, ments meg minket Szeplőtelen Szíved Szeretetlángja által! Áraszd Szeretetlángod kegyelmi hatását az egész emberiségre, most és halálunk óráján! Amen. Befejezés: a Szentháromság tiszteletére háromszor mondjuk: Dicsőség az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek, miképpen kezdetben, most és mindörökké! Ámen


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!